Våren är på väg...

Digger run och Digger sun Digger run och Digger sun

Digger Run och Digger Sun, samma pappa men olika mammor. Vem kommer först till premielopp? I gott sällskap med resten av "dagis-gänget" voltas det, byts plats, trimmas och gnuggas för fullt. Målet är premielopp för allihop, varvat med växtperioder. De fyrbentas delmål är att växa in i varje uppgift , travlivet kan vara extremt kort eller härligt långt.

Perioden 1 mars till 31 oktober körs premielopp där svenskfödda 2-åriga hästar kan prova vingarna. Premielopp är inte tävling, mer träningsliknande lopp där unghästarna ska springa en bestämd tid. De som klarar sitt premielopp tjänar pengar till ägaren. Premie 2013 är 20 000 kronor, oavsett A-eller B-träning (proffs- eller amatörträning.)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-